Nieuws

Postworkshop 2.0.4021 Basic Edition

A [download_file] ltijd al artistieke ambities gehad? Laat PostWorkshop je overtuigen dat je geen Dali hoeft te heten om toch fraaie schilderijen te maken.

Vervelend is wel dat je een ietwat complexe procedure moet doorlopen om het serienummer, nodig voor de online-activatie, van de gratis Basic Edition te pakken te krijgen (couponnummer kopiëren op online bestelformulier enzovoort). Maar de leuke mogelijkheden en fraaie resultaten van Postworkshop doen je die onhandige procedure snel vergeten.
Het is meteen duidelijk dat Postworkshop geen klassiek tekenprogamma is: het ontbeert bijvoorbeeld het traditionele palet met tekentools. Wat je in eerste instantie wel te zien krijgt, is een hele reeks stijlen, waaronder Abstract, Classic, Drawing, Expressionism, Impressionism, Painting en Pop Art. Het hoeft niet moeilijker te zijn dan op een bepaalde stijl (met miniatuurvoorbeeld) uit zo’n categorie te dubbelklikken: de stijl wordt dan toegepast en je krijgt het resultaat nagenoeg meteen te zien.
Uiteraard kan je elke stijl ook eerst aanpassen. Het is bovendien mogelijk deze  in een aparte laag onder te brengen, zodat het makkelijk wordt een bepaalde stijl in- of uit te schakelen. De tool heeft bovendien een batchverwerkingsfunctie aan boord. Handig, want dat maakt het mogelijk een zelfde effect(enreeks) op verschillende afbeeldingen tegelijk toe te passen.
Kortom, een erg leuke tool die je na enige gebruiksgewenning in staat stelt een afbeelding met enkele muisklikken tot een fraai schilderijtje om te zetten. Het programma bestaat zowel voor Mac als Windows, in een 32- en 64-bitsversie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business