Nieuws

Review: Max and the Magic Marker

Max and the Magic Marker was leuker geweest als je iets meer vrijheid in de zelfgemaakte tekeningen had gekregen, maar eenmaal vrede genomen met de beperkingen, blijft er een creatief puzzelgame over.

Tekenen en puzzelen

Gewapend met die magische tekenstok, enig logisch denkvermogen en een heleboel verbeelding, zet je de achtervolging in en help je Max om zijn ongewilde creatie te vangen. Dit leidt je langs een vijftiental als kindertekeningen vermomde platformpuzzels. Omdat Max geen superheld is, hoef je hem hier geen bovenmenselijke sprongen over diepe afgronden te laten maken, maar teken je gewoonweg een brug. Je hoeft overigens geen begenadigd tekenaar te zijn, met een handvol cirkelvormige en veelhoekige vormen kom je al een heel eind.
De uitdagingen worden gestaag moeilijker, maar nooit onoverkomelijk voor de 7- tot 14-jarigen waar deze game zich op richt. Wanneer dan toch de hulp van papa, mama of een oudere broer/zus wordt ingeroepen, dan is deze game charmant genoeg om deze assistentie ook voor hen tot een leuke ervaring te maken. Max and the Magic Marker scoort ook een degelijke herspeelbaarheid voor wie alle verborgen items wil te pakken krijgen of voor een nieuwe recordtijd wil gaan.

 

[related_article id=”160734″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business