Nieuws

Screenshots Ice Cream Sandwich gelekt

De eerste screenshots van Ice Cream Sandwich, de Androidversie die de telefoon- en tabletinterface combineert, zijn gelekt.

De websites RootzWiki en Android Police hebben de hand kunnen leggen op elk twee screenshots van een Nexus S-smartphone met Android Ice Cream Sandwich als besturingssysteem. Wat meteen opvalt zijn de blauwe accenten die in de menu’s terugkomen.

Ook de statusbalk is voor het eerst sinds Android 2.0 Eclair op de markt kwam, veranderd. Verder is er een gewijzigde launcher te zien, waarmee je naar het app-overzicht gaat en is heeft dat overzicht nu ook tabbladen om tussen je apps en widgets te wisselen.

[related_article id=”158901″]

Op één screenshot is ook een nieuw icoontje rechts onder in het dock te zien. Vermoedelijk kan je daar er mee wisselen tussen actieve applicaties.

Welk versienummer Ice Cream Sandwich zal krijgen weet Google zelf ook nog niet. Bij het Aboutmenu wordt enkel de naam vermeld en geen nummer. Volgens Android Police gaat het om een zeer recente build met het nummer IRK36B maar is de ontwikkeling van Ice Cream Sandwich nog niet ver gevorderd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business