Nieuws

Review: Age of Empires Online

Met of zonder Premium-contentpacks of Booster Packs, Age of Empires Online is een geweldig, charmant, sociaal en met zorg uitgewerkte strategiegame waar je keer op keer naar zal terugkeren.

24 uur op 24, 7 dagen op 7

De originele Age of Empires-game was de pionier en meteen ook de eerste grootgrondbezitter van het real-time strategiegenre. Een genre dat op een handvol uitzonderingen na klaar is voor reanimatie. Age of Empires Online kiest eerder voor reïncarnatie. Voorbij zijn de dagen dat je de game in de winkel kocht. Gedaan met in elke nieuwe missie opnieuw van nul te beginnen met het uitbouwen van een rijk en uiteindelijk je al net zo op Lebensraum beluste rivalen van de kaart te vegen. Deze game download je helemaal gratis en je alsmaar uitbreidende rijk staat niet langer op je pc, maar online. Je werklieden blijven de oogst binnenhalen of ertsen ontginnen, ook wanneer je niet ingelogd bent. De vijand zal je niet aanvallen wanneer je niet online bent. Dat geeft je armslag om niet telkens opnieuw te moeten aanvangen en op je eigen tempo je beschaving zichtbaar te doen groeien.
Momenteel kun je kiezen uit twee van die beschavingen: de Griekse en de Egyptische. Elk heeft zo zijn eigen sterke en minder sterke punten, maar ze zijn aan elkaar gewaagd. In de gratis download zitten genoeg missies om je meer dan twintig uur in je eentje geboeid te houden en nog eens zo lang samen met of tegen andere spelers. Wil je meer queesten, stadsverfraaiing of spelmodi, dan betaal je daarvoor een klein bedrag. Een zogenaamde minitransactie die volgens insiders in de spelletjesindustrie de nieuwe trend zal worden. Die aan te kopen spullen zijn verleidelijk, maar er zit meer dan genoeg vlees aan de gratis instapdownload om van deze game een absolute aanrader te maken.

 

[related_article id=”161452″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business