Nieuws

Apple-verkoper Switch palmt S&S in

De keten Switch, die instaat voor de verkoop van Apple-producten, neemt concurrent S&S over. Dat bevestigt de keten in een persbericht. Het aantal verkooppunten van Switch stijgt daarmee van zeven naar tien.

Met de overname van de S&S-verkooppunten in Hasselt en Genk krijgt Switch nu voet aan de grond in Limburg. De naam S&S verdwijnt overigens niet helemaal na de overname. De service voor bedrijfsklanten, waarin S&S sterk stond, wordt samengebracht onder de noemer Switch S&S in de winkels in Hasselt, Wommelgem en Gent.

Meer aan bedrijven verkopen
Switch versterkt met deze overname zijn positie als marktleider in België. "De overname van S&S past in onze ambitie om de consument een winkelpunt te bieden in elke grote Vlaamse stad. Daarnaast versterken we op deze manier onze positie op de belangrijker wordende business-to-business-markt", aldus Switch-directeur Rik Vrancken.

[related_article id=”158256″]

Switch heeft nu winkels in Oostende, Gent, Sint-Niklaas, Antwerpen, Wijnegem, Wommelgem, Lier, Hasselt en Genk. Met een kleine honderd werknemers stelt Switch voor 2012 een omzet van ruim 60 miljoen euro als prognose.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business