Nieuws

Free Address Book 1.4.5.0

[download_file] Je wil best wel een adresboek in digitale vorm, maar hebt beslist geen zin in complexe software die je met allerlei overtollige functies om de oren slaat? Gun Free Address Book dan een blik: draagbaar, gebruiksvriendelijk en ontdaan van alle franje.

Free Address Book laat zich eenvoudig en snel bedienen vanuit een no-nonsense-interface. Een contactpersoon toevoegen is niet moeilijker dan velden in een standaardformulier invullen. Vanuit Tools kun je bovendien eigen velden aan het formulier toevoegen; die verschijnen dan op een apart tabblad. Contacten aanpassen kan uiteraard ook.
Het programma werkt weliswaar met een eigen database, die je vanuit de tool zelf kunt back-uppen en weer herstellen. Maar dat neemt niet weg dat je gegevens makkelijk kunt importeren en exporteren van/naar andere programma’s: zowel voor import als voor export ondersteunt Free Address Book namelijk het ‘universele’ csv-formaat.
Handig is verder de mogelijkheid om vanuit het programma een mail naar een van je contactpersonen te versturen. Dat gebeurt weliswaar via je standaard e-mailclient. De gegevens van je contactpersonen laten zich ook moeiteloos afdrukken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business