Nieuws

Gates over Jobs: ‘Een waanzinnige eer’

Bedrijfsleiders, toppolitici en andere bekende mensen reageren op het overlijden van Steve Jobs. Onder wie de Amerikaanse president Obama en concurrent Bill Gates.

“De wereld ziet zelden mensen die een zodanige invloed gehad hebben als Steve. De gevolgen daarvan zullen zich nog generaties laten voelen”, schrijft Bill Gates. En hij haalt zelfs een van Jobs’ favoriete retorische stijlfiguren boven, de overdrijving: “Voor zij die geluk genoeg hadden om met hem samen te werken, was het een geschift grote eer. Ik zal Steve enorm missen.”

Ook Obama heeft gereageerd op het overlijden van de ex-topman van Apple: “Steve was een van de grootste Amerikaanse innovators. Moedig genoeg om anders te denken, onverschrokken genoeg om te geloven dat hij de wereld kan veranderen en getalenteerd genoeg om het klaar te spelen.”

[related_article id=”158256″]

Steve Wozniak, medeoprichter van Apple, zegt dat ze nooit hadden vermoed dat hetgeen ze oprichtten "zo immens" zou worden. “We hadden het gevoel dat we iets belangrijks deden, maar hadden nooit vermoed dat Apple vandaag zo belangrijk is in het leven van iedereen.”

Mark Zuckerberg, de topman en oprichter van Facebook, bedankt Jobs en noemt hem "een vriend en mentor".

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business