Nieuws

Specificaties Samsung Galaxy Nexus uitgelekt

Samsung en Google houden volgende week een gezamenlijke persconferentie waarop de Nexus Prime wordt onthuld. De specificaties zouden nu al bekend zijn.

Boy Genius Report (BGR) meent alle details over Googles nieuwe Nexus-smartphone te kennen. De Nexus Prime, die volgens BGR de naam Samsung Galaxy Nexus krijgt, draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en heeft een amoled-HD-scherm met gebogen glas en een resolutie van 720 bij 1.280 pixels. De diagonaal meet 4,65 inch.

720p-scherm, 1 GB RAM en dualcore
Dat de Galaxy Nexus een 720p-scherm krijgt, viel eerder al af te leiden uit een uitgelekte foto. Volgens BGR krijgt de smartphone verder 1 GB werk- en 32 GB opslaggeheugen mee. De processor zou een tweekernige Cortex A9 van Texas Instruments worden met een kloksnelheid van 1,2 GHz.Voorts ondersteunt de Nexus Prime NFC, 4G (LTE) en draadloos herladen.

[related_article id=”158901″]

Een van de nieuwigheden in Androic Ice Cream Sandwich is volgens BGR de mogelijkheid om van elke toepassing afzonderlijk het dataverbruik te registreren.

De persconferentie van Google en Samsung vindt plaats op dinsdag 11 oktober.

Update 12.20 uur:

Er is een filmpje opgedoken waarin de Galaxy Nexus/ Nexus Prime met Android 4.0 in volle actie is te zien. Het scherm lijkt wel kleiner dan 4,65 inch.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business