Nieuws

Packard Bell EasyNote LS11-HR-003BE

Packard Bell presenteert een EasyNote met een discreet motiefje op het deksel. Het is uiteraard maar een detail, maar het geeft het toestel toch iets meer cachet. Dat vingerafdrukken goed zichtbaar zijn op het glanzend zwarte deksel moet je er maar bij nemen.

Naar verluidt zijn er ook rode en witte uitvoeringen van deze Packard Bell, maar die heb ik nog niet gespot. Op foto’s zien die kleuren er alvast cool uit.

Het klavier en het trackpad vind ik relatief comfortabel. Het toetsenbord is verzonken, wat sommige mensen niet waarderen. Het is uiteraard geen reden om speciaal deze laptop te kopen, maar een leuk extraatje is de sociaalnetwerkknop, net boven het toetsenbord. Druk erop, en er start een programma dat inhaakt op Facebook, YouTube en Flickr.

De EasyNote heeft een wat tragere Intel Core i3 2310M-processor aan boord, maar toch behaalt hij in onze tests zeer acceptabele scores. Hij voelt ook niet aan als een te trage laptop. De achillespees is de grafische chip, die zowel voor gewone prestaties als voor 3D eerder zwak uit de hoek komt. Voor gaming dus echt geen aanrader, maar voor het lichtere werk geen probleem.

Ook qua batterijduur mag de Packard Bell er wezen. Bij gewoon gebruik kan je ongeveer 3 uur en 40 minuten op de EasyNote rekenen, bij maximale belasting kijk je na 1 uur en 20 minuten naar een zwart scherm.

Packard Bell EasyNote LS11-HR-003BE
Prijs: 599 euro (september 2011)

PRO: Prijs
CONTRA: Afwerking

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business