Nieuws

WinMend File Copy 1.3.7.1

Bestanden of mappen kopiëren in Windows kan uiteraard probleemloos. Maar Windows houdt er gewoon mee op zodra er iets fout loopt tijdens het kopieerproces. Bij een corrupt bestand bijvoorbeeld of een bestand dat niet is vrijgegeven door een andere applicatie. WinMend File Copy pakt zo’n situatie iets eleganter aan.

Je bedient de tool vanuit een overzichtelijke grafische interface; shell-integratie ontbreekt jammer genoeg. Je kiest eerst welke bestanden of mappen je wilt kopiëren. Dat kan door de data aan te duiden of door die naar het venster van WinMend File Copy te verslepen.

[download_file]

Zodra je ook de bestemmingslocatie hebt vastgelegd, kan het kopieerproces starten. Je kunt kiezen tussen drie kopieermodi. Standaard is dat overwrite files of the same name, maar het kan ook met match and overwrite files of the same name (in dit geval worden gelijknamige bestanden alleen overschreven als ook de bestandsgrootte en het tijdstip waarop beide bestanden zijn gewijzigd gelijk zijn) of met skip files of the same name (gelijknamige bestanden worden dan genegeerd).

Botst het programma tijdens het kopiëren op nukkige bestanden, dan worden die netjes opgesomd (en genegeerd) en gaat de tool gewoon verder met de rest van de kopieeropdracht. Het is tevens mogelijk de operatie tijdelijk te pauzeren, bijvoorbeeld wanneer je de CPU-tijd beter voor iets anders kunt gebruiken. Daarna kun je haar weer probleemloos hervatten.

De makers van het programma claimen tot 300% snelheidswinst in vergelijking met de reguliere kopieeroperaties binnen Windows. Maar zulke winsten hebben wij lang niet kunnen vaststellen. Enkele informele tests wijzen zelfs op een nagenoeg identieke snelheid (binnen Windows 7 32-bit).

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business