Bijna alle Apple-producten vernieuwd in 2012

Apple gaat in de loop van 2012 bijna al zijn producten grondig vernieuwen. De iPhone, iPad, MacBook Air en iMac komen aan bod.

Het nieuws is afkomstig van de technologiesite Digitimes, die bronnen bij hardwareproducenten citeert. Apple vernieuwt zijn producten om de één a twee jaar, maar nu zou het om een volledig nieuw design gaan. Het afgelopen jaar zagen we vooral kleine aanpassingen en inhoudelijke verbeteringen.

Digitimes schrijft dat Apple in maart een nieuwe iPad zal voorstellen, al zou het hier eerder gaan om een upgrade van de iPad 2. De site suggereert dat er in maart louter een kleine upgrade komt, waarbij de dikte en batterijduur worden aangepakt. Ten vroegste in het derde kwartaal zou het bedrijf dan de iPad 3 uitbrengen. Een nieuwe iPhone en iMac komen er in de tweede helft van 2012.

[related_article id=”158256″]

Wel is er nog enige nuancering. De bronnen van Digitimes hebben al vaker belangrijke productaankondigingen op voorhand gemeld. Toch blijft het een schatting hoe groot de eigenlijke vernieuwing wordt. Zo doen technologiebedrijven niet alle hardware-upgrades uit de doeken als een grote productvernieuwing.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business