Nieuws

Wat leert de GTA V-trailer ons?

De volgende Grand Theft Auto-game speelt zich af in het San Andreas van vandaag. Dat en nog veel meer leren we uit de analyse van de trailer die gamemaker Rockstar gisteren heeft vrijgegeven.

Het hoofdpersonage in het spel is een beroepscrimineel. De trailer doet vermoeden dat hij zijn carrière wil opgeven, maar dat hij door omstandigheden toch weer de criminaliteit wordt ingetrokken. Het is duidelijk een mannelijk personage, maar zijn etniciteit is onduidelijk. Het zou even goed om een blanke als om een Latijns-Amerikaanse man kunnen gaan.

Op de fansite GTAForums.com is een lange discussie aan de gang waarbij mensen elk detail van het spel uitpluizen. De lijst met voertuigen bevat bijvoorbeeld een fiets, een gevechtsvliegtuig, een zeppelin, een watervliegtuig, een hele hoop moderne auto’s en een jetski, de Speedophile 2000.

Releasedatum
Eén scene uit de trailer doet de speculaties over de releasedatum oplaaien. Een man hamert een bordje ‘te koop’ in de grond voor een woning met huisnummer 2405. Dat zou wel eens voor 24 mei kunnen staan, schatten de fans.


Releasedatum

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business