Facebookgebruikers kunnen hun nieuwsoverzicht weer chronologisch ordenen. De sociaalnetwerksite herstelt de optie Meest recent. In september voerde Facebook bij een deel van zijn leden grondige veranderingen door aan de lay-out van het nieuwsoverzicht. De optie Meest recent verdween en enkel het ‘Belangrijkste nieuws’ bleef over. Het algoritme dat bepaalt wat belangrijk wordt geacht, werd wel […]


Facebookgebruikers kunnen hun nieuwsoverzicht weer chronologisch ordenen. De sociaalnetwerksite herstelt de optie Meest recent.

In september voerde Facebook bij een deel van zijn leden grondige veranderingen door aan de lay-out van het nieuwsoverzicht. De optie Meest recent verdween en enkel het ‘Belangrijkste nieuws’ bleef over. Het algoritme dat bepaalt wat belangrijk wordt geacht, werd wel verbeterd.

In een reactie op de originele blogpost over de aanpassingen aan het nieuwsoverzicht kondigt Facebook de terugkeer van het ‘Meest recent’-overzicht aan. Facebookgebruikers met de nieuwe lay-out zullen binnenkort een sorteerknopje zien verschijnen boven hun nieuwsoverzicht. Daarmee kun je weer als vanouds wisselen tussen de belangrijkste en meest recente nieuwtjes.