Nieuws

Hoe een wifi-snelkoppeling op je iPhone maken

Ook zonder jailbreak is het nu mogelijk om icoontjes die naar specifieke instellingen verwijzen op het startscherm van je iPhone of iPad te plaatsen.

Met een Androidapparaat kun je standaard snelkoppelingen naar instellingen van functies als wifi en bluetooth op het startscherm neerzetten. In iOS was dat niet mogelijk, tenzij  je toestel jailbroken was. Maar er is ook een manier waar je geen jailbreak voor nodig hebt.

Werkwijze
Open de Safaribrowser op je iPhone, iPod Touch of iPad en klik op deze link. Onder aan de pagina zie je een lijstje met links naar onderdelen van je instellingen. Wil je een snelkoppeling naar één of enkele instellingen op je startscherm plaatsen, open dan de overeenkomstige link en installeer het gebruikersprofiel.

[related_article id=”158256″]

Wil je meteen alle mogelijke snelkoppelingen op je startscherm zien verschijnen zodat je de overbodige weer kan verwijderen, installeer dan een van de twee icoonpakketjes. Ze allemaal in één keer verwijderen kan door naar Instellingen, Algemeen en Profiel te navigeren.

Sommige snelkoppelingen zullen op een iPad niet werken vanwege de afwijkende menustructuur. Maar de Zuid-Afrikaanse ontwikkelaar werkt ook aan een iPadversie.

Legale manier
Deze methode schendt in tegenstelling tot een jailbreak de gebruiksvoorwaarden van Apple niet. De snelkoppelingen openen een webpagina die code bevat die verwijst naar je instellingenmenu.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business