Nieuws

Massatest: de beste videocamera’s

Het einde van het jaar komt er weer aan. Dat betekent veel vertier, maar ook meer donkere dagen. Wil je alle eindejaarsuitspattingen haarscherp op film vastleggen? Haal dan de betere videocamera in huis.

Filmen, dat kan vandaag met duizend-en-één verschillende toestellen: digitale camera’s, gsm’s en zelfs tablets. Toch zijn er redenen zat om te kiezen voor een echte videocamera. Om te beginnen ligt zo’n apparaat veel beter in de hand. Het levert in de meeste gevallen gewoon ook mooiere beelden op.

Nu zit er tussen al die camera’s natuurlijk enorm veel verschil. Het is dus helemaal niet zo makkelijk om de juiste te kiezen. We besloten om voor een dubbele test te gaan. Aan de ene kant de toestellen die iets duurder zijn, maar op papier ook in mindere omstandigheden goede video’s afleveren.

Aan de andere kant een tweetal pocketcamera’s, met als grote troef dat ze in een jas- en misschien zelfs broekzak passen. Heel andere toestellen dus, en dat merken we zowel aan de prijskaartjes als aan de prestaties.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business