Nieuws

HP Photosmart 5510

De Photosmart 5510 is een behoorlijk scherp geprijsde fotoprinter. En dat terwijl hij is uitgerust met onlinefuncties, een scanner en een draadloze verbinding.

Een blik op de inktpatronen doet ons echter al snel vermoeden dat we geen al te spetterende resultaten mogen verwachten.

Naast zwart heeft de Photosmart 5510 maar drie kleurcartridges: cyaan, magenta en geel. Alleen heb je om mooie foto’s af te kunnen afdrukken meer subkleuren nodig en op zijn minst een speciale fotozwartcartridge. Toch vallen de afdrukresultaten op speciaal fotopapier best mee. Alleen het blauw is naar onze mening wel iets te dominant aanwezig.

Toch kunnen de foto’s van de Photosmart 5510 niet concurreren met online-afdrukdiensten. Het kleine touchscreen vooraan is iets te klein om vlot mee te werken. De basisfuncties zijn eenvoudig aan te tikken omdat ze centraal op het scherm staan, maar zodra je een optie aan de rand moet aanklikken, levert dat problemen op. Het touchscreen reageert dan niet altijd even goed.

Scannen gaat relatief makkelijk en duurt zo’n 30 seconden, met een degelijke scankwaliteit als resultaat. Ook cartridges vervangen is doodeenvoudig. Je klikt ze er zo uit met het lipje.

HP Photosmart 5510
Prijs: 105 euro (november 2011)

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business