Nieuws

Polaroid GL10

Polaroid kon wel een koerswijziging gebruiken, want zijn klassieke camera’s zijn al een tijd achterhaald. Toch kun je met de GL10 nog altijd foto’s afdrukken met de typische witte Polaroid-rand, al zijn afdrukken in de klassieke fotoformaten ook mogelijk.

Polaroid heeft voor zijn nieuwste mobiele fotoprinter samengewerkt met Lady Gaga. Volgens de fabrikant is het design van de GL10 volledig ontworpen in samenspraak met de excentrieke zangeres. Het geborsteld metaal met lederen details doet deze printer in elk geval opvallen.

Mobiel
Met 510 gram is hij bovendien behoorlijk mobiel, hoewel we ons niet kunnen inbeelden dat je deze printer snel overal mee naartoe zou nemen. Er wordt wel een tasje meegeleverd en de herlaadbare batterij moet ervoor zorgen dat je onderweg tot 40 foto’s kunt afdrukken.

Om het mobiele aspect extra kracht bij te zetten zijn er Android- en iPhone-applicaties beschikbaar waarmee je rechtstreeks kunt printen naar de Polaroid GL10. Maar ook zonder app kun je rechtstreeks printen vanaf je mobiele telefoon dankzij bluetooth. Voor geheugenkaarten is er geen plaats voorzien, maar een USB-aansluiting is er wel.

Wel vreemd dat je 110 euro meer betaalt dan voor kleine broer PoGo, zonder bluetooth. De naam Lady Gaga heeft daar ongetwijfeld mee te maken.

Polaroid GL10
Prijs: 179 euro (november 2011)

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business