Nieuws

Easy Photo Uploader for Facebook 1.0.0.5

Upload je heel vaak plaatjes naar Facebook en wil je die automatisch in de optimale resolutie versturen? Dan heb je aan Easy Photo Uploader for Facebook een geschikte tool.

Het programma doet precies wat de naam zegt: je kunt zonder veel moeite foto’s naar een van je Facebook-albums uploaden. Het programma is geheel geïntegreerd in de Verkenner. Je hoeft maar naar de gewenste mappen te navigeren en de fotobestanden te selecteren die je richting Facebook wil sturen. Dat kan eventueel ook vanuit het contextmenu van zo’n fotobestand.

[download_file]

Vervolgens duid je het juiste Facebook-account aan (de eerste keer moet je uiteraard wel je toestemming geven en je account-ID invullen) evenals het album waar de plaatjes horen terecht te komen. Van hieruit kun je echter ook een nieuw album aanmaken. De tool zorgt nu automatisch voor een geoptimaliseerde resolutie, zodat de foto’s compact verstuurd kunnen worden.

Zelf instellen
Via het instellingenvenster kun je natuurlijk wel ingrijpen in de manier waarop dat herschalen gebeurt. Via een schuifknop stel je de gewenste jpeg-kwaliteit in, je kiest uit vier interpolatiemethodes (van de snelste Nearest Neighbor tot de kwalitatief hoogstaande Fant) en je legt de gewenst grootte van de plaatjes vast, in pixels. Ook kun je aangeven of je de foto’s eventueel automatisch wil laten roteren.

Uitkijken voor extra"s
Tijdens de installatie is het wel even opletten: je moet "I do not accept" aanklikken als je niet de extra tool OfferBox mee wil laten installeren. Start je de tool de eerste keer op, dan moet je ook even uitkijken. Standaard wil die namelijk verschillende machtigingen voor Facebook verkrijgen. Bijvoorbeeld toestemming om in jouw naam gegevens op Facebook te plaatsen. Die kan je echter tegenhouden zonder meteen de functionaliteit van Easy Photo Uploader in het gedrang te brengen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business