Nieuws

Cadeaus die je zelf ook wel wil

Er zijn zo van die cadeaus die we op de redactie zelf ook wel graag willen krijgen. Met deze vijf tips word je het coolste familielid dat een jaar lang overal mee wegkomt. Papa, lees je mee?

iCoptergriffintechnology.com
Een speelgoedhelikopter? Die benaming doet de Griffin Helo TC geweld aan. Dit gadget is een hoogtechnologisch wonder dat je bestuurt met je iPad, iPhone of iPod Touch. Het ding is ongeveer even groot als een A4 en kan tot een half uur in de lucht blijven op een volle batterij. Griffin levert voorlopig nog niet aan België, maar je vindt de toestellen wel op Amazon.com.

Prijs: 45 euro (november 2011)

iCopter

 

Filmbril liquidimageco.com
Je deed een volmaakte three-sixty tijdens je laatste afdaling op de zwarte helling, en geen kat die je gelooft? Vanaf nu kan je altijd het bewijs leveren. Deze Summit van Liquid Image is de perfecte sneeuwbril, inclusief zachte, schokbestendige voering en zonnewerend getint glas, én heeft ook een ingebouwde camera. Je kan er filmpjes mee maken op een resolutie van 1.280 x 720, of 12-megapixelfoto’s.

Ben je eerder een waterrat dan een sneeuwgeit? Dan heeft Liquid Image ook een duikbril met camera in de aanbieding.

Prijs: 180 euro (november 2011)

Skibril

 

Fotokluissandisk.com
De SanDisk Memory Vault is op het eerste zicht een gewone externe harde schijf, maar onderscheidt zich doordat ze je herinneringen tot honderd jaar kan bijhouden.

Deze opslagplaats sluit sectoren na een bepaald aantal keren overschrijven gewoon af, zodat ze niet kunnen verslijten. De Memory Vault is dus echt bedoeld als kluis en niet als transportmedium. Verkrijgbaar met 8 of 16 GB aan opslagruimte.

Prijs: van 36 tot 60 euro (november 2011)

iCopter

 

Zachte beschermingdigittrade.de/shop
Wanneer ik een nieuw mobiel toestel in handen krijg, duurt het meestal een half uur voordat de eerste krassen zich manifesteren. Om je kostbare gadgets te beschermen, investeer je dus maar beter in een hoesje. Het Duitse Digittrade maakt onder meer notebooksleeves in zacht neopreen. Ik vind dit robotje wel schattig, maar de site heeft een hele resem keurige en kleurige modellen.

Prijs: 17,95 euro (november 2011)

Sleeve

 

Lichtgewicht lezenamazon.com
Perfect voor die boekenwurm in je vriendenkring van wie je niet weet welke boeken hij al gelezen heeft. De Kindle eReader weegt minder dan een modale paperback en zou ook in direct zonlicht goed leesbaar moeten zijn. Je zet er gratis oude boeken op, of je koopt nieuwe titels op Amazon en downloadt ze via de ingebouwde wifi.

Heb je liever plaatjes in kleur, of wil je ook filmpjes en muziek afspelen? Probeer dan de Kindle Fire. Die leunt veel meer aan bij een tablet en kost ongeveer het dubbele.

Prijs: 99 euro (november 2011)

Kindle

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business