Nieuws

Koop eens een peperduur gadget

Als je dan toch vastbesloten bent om schandalig veel geld uit te geven deze maand, laat die lelijke kristallen vaas dan voor wat ze is en raadpleeg onderstaand lijstje.

VR-brilsony.be
In oude sciencefictionfilms doken al virtualrealitybrillen op: meestal een draak van een constructie waarmee je helemaal in een film of spel kon duiken. De vliegende auto’s uit die films moeten nog steeds ontworpen worden, maar die brillen, daar komen we al aardig bij in de buurt.

De Sony HMZ-T1 is een videobril die je op je hoofd draagt. Hij speelt voor je ogen films af in 3D. De coolfactor druipt ervan af, al zal je wel moeten opletten voor een stijve nek: dit cadeautje is geen lichtgewicht.

Prijs: 800 euro (november 2011)

Sony

 

Twee-in-één – asus.com
Is het een laptop? Is het een touchscreentablet? De Asus Eee Transformer is zo cool dat hij alles aankan. Dit is een Androidtablet, inclusief aanraakscherm en een resem downloadbare apps. Vooral leuk aan dit model is dat het een toetsenbord heeft. Je kan dat er snel aan vastklikken en hopla: netbook. Het toestel is lang niet goedkoop, maar laat dat vooral geen obstakel zijn.

Prijs: 549 euro (november 2011)

Asus

 

Overal getekendwacom.com
De Wacom Inkling is perfect voor oldskool-artiesten die nog het liefst met pen en papier werken, maar toch hun schetsen digitaal willen bewerken of op DeviantArt zetten. Met deze digitale schetspen kan je op papier tekenen. Maar elke streep die je trekt, wordt ook netjes elektronisch opgeslagen, desnoods in lagen. Je kan je schetsen verder makkelijk in een tekenprogramma importeren, om ze daarna te bewerken.

Prijs: 170 euro (november 2011)

Wacom Inkling

 

Schrandere schoenadidas.com
De Adizero F50 is een voetbalschoen met brein aan boord. De schoen bevat namelijk een chip die al je bewegingen detecteert, opslaat en op eenvoudig verzoek draadloos naar je pc of tablet stuurt.

Daar laat hij je weten hoe snel je bent, hoeveel sprintjes je kan trekken en nog meer van die sportgerelateerde feitjes. Met miCoach, de app die bij de schoen hoort, train je jezelf tot de nieuwe Lionel Messi.

Prijs: 190 euro (november 2011)

Adidas

 

Eminent e-Domoticasetjeeminent-online.com
Altijd al een programmeerbaar alarm in huis willen hebben, of lampen die aan- en uitgaan terwijl jij op vakantie bent? De e-Domoticatoestellen van Eminent kunnen het allemaal, en wel via een handig controlepaneel dat een heel klein beetje aan een tablet doet denken.

Prijs: vanaf 800 euro (november 2011)

Eminent

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business