Nieuws

Cubic Explorer 0.95.0.1424

Browsen op het web zonder tabbladen is niet meer van deze tijd. Als het aan Cubic Explorer ligt, browsen we binnenkort ook door onze schijf met behulp van tabbladen.

De ingebouwde Windows Verkenner is een degelijke bestandsbrowser, maar het wordt een stuk lastiger als je voortdurend moet schakelen tussen verschillende mappen. Cubic Explorer maakt dat een heel stuk comfortabeler, aangezien je hiervoor een nieuw tabblad moet openen. Schakelen tussen stations of mappen is dan niet moeilijker dan een ander tabblad aanklikken.

[download_file]

Handig is ook dat je verschillende sessies (geopende tabbladen) kunt opslaan om die naderhand met een muisklik weer te openen.

Cubic Explorer laat je bovendien filters aanmaken, zodat je snel op de gewenste bestanden kunt inzoomen. Net als bij de Windows Verkenner kun je bestanden in verschillende weergaves oproepen (lijst, kleine en grote pictogrammen, tegels, filmstrip). Je keert vaak terug naar dezelfde mappen? Maak dan eenvoudigweg een ‘bookmark’ aan.

We geven je nog even mee dat Cubic Explorer zich ook in het Nederlands laat bedienen. Het volstaat het menu View te openen, en Language, Dutch te selecteren. Dankzij de ondersteuning van thema’s is ook de lay-out heel snel aangepast.

Aan de inhoud van het contextmenu van mappen of bestanden is overigens niets gewijzigd: dat blijft hetzelfde als bij de Windows Verkenner.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business