Nieuws

Bellen en surfen 3,41 procent duurder

Het telecombedrijf Belgacom verhoogt vanaf 1 januari 2012 een aantal tarieven voor vaste en mobiele telefonie én het tarief voor vast internet met 3,41 procent. Dat staat in een persbericht.

"De aanpassing stemt overeen met de stijging van de index der consumptieprijzen tussen oktober 2010 en september 2011", luidt het. Vanaf 19 januari worden ook sommige vooraf betaalde mobiele tariefplannen opgetrokken met 3,41 procent.

Niet alle tarieven
Belgacom wijst erop dat veel tarieven niet zullen worden geïndexeerd. Het tariefplan Happy Time XL bijvoorbeeld, waarmee de klant tijdens de daluren en in het weekend gratis kan bellen naar vaste en mobiele nummers in België.

Ook de prijs van Belgacom TV blijft ongewijzigd, evenals de recente mobiele tariefplannen en de pakketten van mobiel internet en een Samsungtablet. Voor sms"en of bellen in het buitenland wijzigt er evenmin iets.

[related_article id=”161563″]

In de tariefplannen voor professionele klanten worden de gesprekken van vast naar mobiel goedkoper vanaf begin volgend jaar. "Elke klant kan op elk ogenblik gratis overstappen naar een tariefplan dat beter aan zijn behoeften is aangepast", luidt het.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business