Facebook is in Nieuw-Zeeland begonnen met het vervangen van de klassieke profielpagina door de zogeheten Timeline. De rest van de wereld moet nog wachten. Dat kondigt Facebookontwikkelaar Samuel Lessin aan op de officiële Facebookblog. De uitrol in Nieuw-Zeeland wordt een soort testcase voor de Verenigde Staten, zei een woordvoerder van Facebook aan GigaOM. In de […]


Facebook is in Nieuw-Zeeland begonnen met het vervangen van de klassieke profielpagina door de zogeheten Timeline. De rest van de wereld moet nog wachten.

Dat kondigt Facebookontwikkelaar Samuel Lessin aan op de officiële Facebookblog. De uitrol in Nieuw-Zeeland wordt een soort testcase voor de Verenigde Staten, zei een woordvoerder van Facebook aan GigaOM. In de nabije toekomst volgt de rest van de wereld.

Facebook kondigde de komst van de Timeline aan tijdens zijn jaarlijkse F8-conferentie afgelopen september. De uitrol was veel vroeger gepland maar liep vertraging op. Wie de nieuwe profielpagina al wil uittesten, kan de Timeline via een omweg activeren.