Nieuws

Review: Start The Party! Save the World

Ondanks de leuke minigames krijgen we steeds het gevoel dat we ze ooit al wel eens hebben gespeeld. Meer spelmodi of meer variaties in de minigames die je met meerdere spelers kunt spelen, we vinden het niet terug in Start The Party! Save the World.

[related_article id=”160734″] Red de wereld met minigames

Start The Party! was een van de betere games bij de lancering van PlayStation Move. Een jaar later komt Sony Computer Entertainment met een vervolg aanzetten. En nog wel eentje met een verhaal – tenminste, een poging tot verhaal. Dr. Terrible, een kwaadaardige dokter, wil de wereld om zeep helpen! We weten niet waarom, maar dat is het verhaal van Start The Party! Save the World. Het verhaal wordt niet verder uitgediept, er komen enkel wat elementen terug in een selectie van minigames. Jij bent degene die het boosaardige meesterbrein moet stoppen door de minigames te spelen. Bij de minigames gebruik je de Move Controller bijvoorbeeld om te hengelen, te vissen met een net of een schroevendraaier te gebruiken.

Het aanbod van twintig minigames lijkt aan de magere kant en dat is het jammer genoeg ook. Sommige zijn best nog oké, maar van variatie is er weinig sprake. Zo moet je bijvoorbeeld redders opvissen uit gevaarlijk water, onderdelen van robots vervangen, wolken aanmaken voor prehistorische mensen en een gewonde in een ziekenwagen transporteren. Voor je een minigame start, wordt er een foto gemaakt van de spelers. Die wordt in het spel geplakt, waardoor elke minigame een eigen touch krijgt. Je kunt de vele minigames zelf kiezen, hoeveel keer je er een speelt, hoelang en in welke volgorde. Ideaal als partytitel zou je denken. Jammer genoeg kun je Start The Party! Save The World nooit te samen met vrienden spelen. Je moet namelijk netjes om beurten spelen want het spel ondersteunt maar een Move Controller.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business