Nieuws

App: Evernote Food en Evernote Hello

Wat heb jij vorige week dinsdag als middagmaal gegeten? En hoe zag die concullega die je op die conferentie tegen het lijft liep er ook alweer uit? Evernote biedt antwoordt op deze vragen.

Het team achter Evernote, de populaire softwaresuite die knopen in je zakdoek overbodig maakt, heeft twee nieuwe geheugensteuntjesapps gelanceerd voor de iPhone. Met Evernote Food kan je foto’s en details over je favoriete maaltijden bewaren. Evernote Hello doet hetzelfde, maar dan met gezichten.

[related_article id=”161563″]

Voedsel om nooit meer te vergeten
Loop je hoog op met je culinaire creaties of bezoek je vaak sterrenrestaurants waar je niet over uitgepraat raakt? Neem dan een foto met de iPhone-app Evernote Food, voeg de gps-locatie toe en neem notities of schrijf het recept op. Opscheppen kan op je favoriete sociale netwerken.

Hou mijn iPhone even vast
De iPhone-app Evernote Hello is vooral handig voor wie vaak netwerkt. In plaats van een visitekaartje vraag je of je gesprekspartner even zijn gegevens invult op je iPhone en een foto neemt. De locatie van de ontmoeting wordt toegevoegd en je bent klaar. Als je dezelfde persoon later opnieuw ontmoet kan je dit aangeven. Evernote Hello mist wel nog de optie om meer foto’s toe te voegen en visitekaartjes in te scannen.

Om Evernote Food of Hello te gebruiken moet je een Evernote-account hebben. Toevoegingen worden automatisch naar de cloud geüpload, zodat je ze met de desktopsoftware, de onlinetool of de Evernote-app kan bekijken. Fiches aanpassen kan (voorlopig) enkel in de apps Food en Hello zelf.

Evernote Food en Evernote Hello zijn gratis beschikbaar voor de iPhone

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business