Nieuws

Populairste iPhone- en iPad-apps van 2011

Apple heeft lijsten met de meest gedownloade applicaties in de App Store voor ons land bekendgemaakt. Angry Birds en Facebook zijn het populairst voor de iPhone.

Wat betreft de gratis apps voor de iPhone staat Facebook bovenaan, gevolgd door Skype en Viber, twee apps waarmee gratis gebeld kan worden. Op de vierde plek staat Shazam, een app die muziek herkent voor je. De top tien wordt compleet gemaakt door Windows Live Messenger, de app van de NMBS, Zoek mijn iPhone, Bubble Shooter, Talking Tom Cat en de gratis versie van Angry Birds.

De betaalversie van dat spel staat op nummer één bij de meest gedownloade betaalde apps. WhatsApp Messenger, waarmee gratis berichten kunnen verstuurd worden tussen smartphones, staat op twee en iCoyote Europe vervolledigt de top drie. Met die laatste app kan je onder meer zien waar er flitspalen staan.

[related_article id=”158256″]

Op Hipstamatic na wordt de top tien vervolledigt met alleen maar spelletjes zoals de overige Angry Birds, Fruit Ninja en Cut the Rope.

iPad
Bij de iPad is Pages de populairste betaalde app. Bij de gratis apps is dat de proefversie van Angry Birds.

Naast de lijstjes heeft Apple ook een app en game van het jaar uitgeroepen voor de iPhone en de iPad. Instagram, waarmee foto’s bewerkt en op sociale media geplaatst kunnen worden, is volgens Apple de beste iPhone-applicatie van 2011. De beste game is Tiny Wings.

De beste applicatie voor iPad is Djav, een erg uitgebreide dj-applicatie met virtuele draaitafels. Contre Jour is het beste spel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business