Nieuws

Mobistar zet visuele voicemail op Android

Mobistar wil volgend jaar de visuele voicemail ook beschikbaar maken voor andere smartphones dan de iPhone. Onder meer Android en BlackBerry staan op de planning.

De operator vernieuwt dezer dagen zijn voicemail voor alle klanten met een vereenvoudigd menu. Maar volgend jaar krijgen smartphonegebruikers nog iets extra. Na de iPhone krijgen ook andere merken dan de mogelijkheden om visual voicemail te gebruiken.

Een concrete datum voor de beschikbaarheid is er nog niet. “Het is niet voor dit moment, maar het is wel voorzien in de komende maanden dat visual voicemail of iets wat erop lijkt ook naar andere platformen komt”, zegt Mobistar-woordvoerder Matthieu Van Overstraeten tegen onze redactie.

[related_article id=”158662″]

Visual voicemail is zoals de naam aangeeft een visuele weergave van je spraakberichten. Zo kan je op je scherm berichten aanduiden, wissen, doorspoelen enzovoort. De functie sprong fel in het oog bij de lancering van de eerste iPhone in de VS en sinds dit najaar is ze ook in België beschikbaar.

Gevraagd naar de platformen worden Android en BlackBerry genoemd, al is het niet beperkt tot die twee. Mobistar moet voor de ontwikkeling ook medewerking krijgen van de toestelmakers. Daarom is het moeilijk om een concrete termijn op de lancering te zetten, al wordt de ondersteuning wel verwacht in de loop van 2012.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business