Nieuws

App: ScreenSlider

Een Androidtablet is handig voor onderweg. Maar als je in de buurt van je computer bent, heeft hij weinig nut. Zet hem daarom in als tweede scherm.

Met de app ScreenSlider kan je je Androidsmartphone of-tablet inzetten als tweede scherm voor je Windowscomputer. Je vindt ScreenSlider voor 0,71 euro in de Android Market en je krijgt er de Windowssoftware gratis bij. Als je ScreenSlider voor het eerst opent op je Androidtoestel moet je het een naam geven.

Open vervolgens de ScreenSlider-software op je pc en zoek naar je apparaat. Selecteer dit en geef de code in die nu op je Androidtoestel verschijnt. Als alles goed is, wordt je bureaublad nu uitgebreid naar je smartphone of tablet.

[related_article id=”161563″]

Wil je hetzelfde doen maar dan met een iPad en een Windowscomputer? Dat kan onder meer met de apps DisplayLink (gratis) of MaxiVista (7,99 euro). Voor Macgebruikers is er Air Display (7,99 euro).

air displayAndroidandroid marketappreviewappsbureaublad uitbreidendisplaylinkdownloadsipadmacmaxivistamobielproductiviteitscreenslidersoftwaretablettweede schermWindows

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals