Nieuws

App: SmartSaver

Eén euro hier, drie euro daar. Apps zijn goedkoop en snel gekocht. Wil je weten hoeveel je er nu eigenlijk aan uitgeeft, dan kan je de app SmartSaver gebruiken.

Met SmartSaver voor de iPhone kun je niet alleen je uitgaven bijhouden en analyseren, de app kan je ook helpen met sparen als je spaardoelen opgeeft. Eerst voer je informatie over je inkomen in, hoeveel je denkt uit te geven en hoeveel je apart kunt zetten om te sparen.

Zelf uitgavenposten toevoegen
Dat hoeven geen exacte bedragen te zijn, je hoeft zelfs niet alle categorieën in te vullen, maar dit kan wel erg handig zijn. Categorieën kan je zelf aanmaken. Wil je dus weten hoeveel je uitgeeft aan apps, maak dan de uitgavenpost Apps aan en vergeet het bedrag niet in te voeren telkens als je een app aankoopt.

[related_article id=”161563″]

Als alle velden zijn ingevuld, rekent de applicatie uit hoeveel je per dag, week en maand kunt sparen. Dit geeft je een goed idee van hoelang het duurt voor je een bepaald bedrag bij elkaar hebt gespaard. 

SmartSaver biedt veel andere functies, zoals grafische rapporten, verschillende munteenheden, wisselkoersen en wachtwoordbeveiliging. De interface is goed ontworpen en maakt volledig gebruik van de multitouchmogelijkheden van de iPhone.

Speelse interface
De ontwikkelaars hebben niet gekozen voor een saai, zakelijk uiterlijk zoals de meeste financiële applicaties hebben. In plaats daarvan hebben ze tekeningen en grappige achtergronden toegevoegd. Zo lijkt de applicatie wat minder serieus. Maar laat je niet voor gek houden: SmartSaver heeft nog steeds voldoende diepgang.

SmartSaver is beschikbaar voor de iPhone en kost 2,39 euro. Er is ook een gratis versie die beperkt is in mogelijkheden en advertenties bevat.

Bron: AppAdvice

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business