Nieuws

App: MyShopi

Met de gratis boodschappenapp MyShopi vergeet je nooit meer iets. Maak lijstjes aan, scan barcodes, mail bestellingen door, het kan allemaal.

Wat je met pen en papier kunt, kan je ook met MyShopi. Om te beginnen maak je een of meerdere lijstjes aan. Dat doe je op basis van de winkel waar je naartoe wilt gaan. MyShopi biedt de keuze uit alle bekende supermarktketens en algemene handelaars zoals een bakker, de markt en krantenwinkel.

Lijstjes doorsturen
Je kunt ook zelf lijstjes aanmaken waarin je bijvoorbeeld de producten die je moet meenemen voor je andere personen opsomt, of de ingrediënten voor een bepaald gerecht. Daarnaast is het mogelijk om boodschappenlijstjes per sms of e-mail naar andere MyShopi-gebruikers te versturen of zelf te ontvangen. Plan je naar de winkel te gaan, vraag dan aan je partner of die een wenslijstje opstelt in MyShopi en het naar je doorstuurt.

[related_article id=”161563″]

Producten toevoegen is al even simpel. MyShopi omvat een database met foto’s van meer dan 1.300 basisartikelen. Die zijn onderverdeeld in categorieën. Wil je bijvoorbeeld stoofvlees maken dan selecteer je de categorie beenhouwerij. Daar tref je de subrubriek rundvlees aan waarin je een foto van stoofvlees ziet.

Tik je een foto aan dan wordt het product aan je boodschappenlijstje toegevoegd. Vervolgens kan je de hoeveelheid die je wenst te kopen ingeven, de prijs en opmerkingen toevoegen. Die gegevens worden bewaard zodat je ze niet telkens opnieuw moet ingeven. Je kan ook producten aan je lijst met favorieten toevoegen om ze snel terug te vinden.

Barcodes scannen
Naast zoeken op foto’s kun je ook met tekst in de database zoeken of een barcode van een product inscannen. MyShopi herkent zo’n 67.000 producten op basis van hun barcode. Komt jouw artikel niet in de lijst voor, dan kan je het toevoegen met afbeelding en prijs.

MyShopi laat je ook zoeken naar supermarkten op basis van je gps-coördinaten en toont je de weg via het standaard navigatieprogramma op je smartphone. Je kan alle nabije supermarkten oplijsten, maar bijvoorbeeld ook enkel de Lidl-vestigingen in je buurt of zoeken op supermarkten die op dat moment geopend zijn, ook op zondag.

Vind een Delhaize in de buurt
In de winkel open je dan je lijstje en vink je de producten die je in je kar legt af. Makkelijker kan niet. Extra handig aan deze app is dat je je smartphone vrijwel altijd op zak hebt en je dus op elk moment een product aan je boodschappenlijstje kunt toevoegen. Je hebt dus geen excuus meer om iets te vergeten.

MyShopi is gratis en is beschikbaar voor de iPhoneAndroid en Windows Phone. MyShopi werd vorig jaar in België en Frankrijk verkozen tot iPhone-app van het jaar in de categorie Productiviteit.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business