Nieuws

Apps voor de valsspelende quizzer

Kun je niet tegen je verlies of hou je niet van quizzen maar moet je toch meedoen? Met een smartphone en de juiste apps win je gegarandeerd.

Beschouw jij het internet als je langetermijngeheugen? Dan ben je wel gezien als je er geen toegang tot hebt. Dankzij een smartphone met een mobiele dataverbinding is dat probleem van de baan. Maar die kun je tijdens een quiz niet gebruiken, of wel soms?

Wikipedia is waarschijnlijk de eerste website die je raadpleegt als je iets wil opzoeken. Met de iPhone-app Wiki Offline kan dat zelfs offline. Je moet dan wel eerst de database met 3 GB aan artikels downloaden. Ideaal als je quizmaster gsm-signalen blokkeert.

[related_article id=”158256″]

Voor weetjes over acteurs, regisseurs en vrijwel alle films die ooit verschenen zijn, surf je naar IMDB.com. Of je opent de app die op een smartphone een pak gebruiksvriendelijker is. (wiskundige) Vraagstukken los je op met de app van de kenniszoekmachine WolframAlpha.

Van wie was dat bekend schilderij ook alweer? Open de app Google Goggles, neem een foto en je bent klaar. Om liedjesfragmenten te herkennen is SoundHound de beste keuze. Is het fragment al voorbij, dan kun je het nazingen of neuriën en SoundHound vertelt je de titel en de uitvoerder. Veel succes!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business