Nieuws

App: IKEA Catalogus

Wil je je woonkamer herinrichten? De volledige onlinecatalogus van Ikea voor het nieuwe jaar is in appvorm beschikbaar voor de iPhone en Android.

Als je de app voor het eerst opent, moet je kiezen voor welk land je de catalogus wilt downloaden. De Nederlandstalige versie voor België telt 384 pagina’s en is zo’n 47 MB groot. Maak dus eerst verbinding met een wifi-netwerk voor je de gids binnensleurt.

Opgepast met Android
Je kunt ook de catalogi van andere landen downloaden, wat handig is als je net over de grens woont. De prijzen van Ikeaspullen verschillen namelijk soms van land tot land. Gebruik je de app op een Androidtoestel, dan moet je er wel op letten dat je nog genoeg intern geheugen vrij hebt. De catalogus wordt immers niet standaard op het externe geheugen bewaard.

[related_article id=”161563″]

Op de meeste foto’s van producten verschijnt een plus-tekentje dat je naar een beknopte productpagina leidt met een foto en de prijs. Je kan van hieruit wel doorklikken naar de productpagina op de website van Ikea, waar je meer info vindt en kan nagaan of het product op voorraad is in de verschillende Ikea-vestigingen in je buurt.

De app biedt ook de mogelijkheid om via Google Maps een routebeschrijving naar de Ikea-vestiging van jouw keuze op te vragen. Om makkelijker een product te vinden kan je zoeken op naam of categorië of de inhoudstafel gebruiken. Je kunt ook een lijstje aanmaken met favoriete producten en deze delen via e-mail, Facebook of Twitter.

De IKEA Catalogus 2012 is gratis te downloaden op je iPhone of Androidtoestel

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business