Microsoft verwacht volgeladen TechDays

Microsoft maakt zich op voor de tiende editie van de TechDays. De Belgische hoogmis voor ontwikkelaars en IT-professionals gaat onder meer dieper in op Windows 8.

De TechDays lopen van 14 tot 16 februari en gaan door in Kinepolis Eigenbrakel, vlak over de taalgrens. Tijdens die drie dagen zijn er meer dan tachtig sessies door nationale en internationale sprekers, zowel van Microsoft als partners van het bedrijf.

Microsoft heeft zelf al aangegeven dat het onder meer over de cloud (Windows Azure), HTML 5, Visual Studio, Windows 8 Server en Hyper-V zal spreken. Maar er wordt vooral fel uitgekeken naar Windows 8. Het besturingssysteem dat eind deze maand in bèta gaat wordt verder toegelicht voor IT-professionals, die er binnenkort mee aan de slag kunnen.

[related_article id=”161452″]

Om een ticket te bemachtigen is het helaas te laat. Het evenement is uitverkocht en Microsoft verwacht meer dan dertienhonderd deelnemers, plus een duizendtal studenten die aparte sessies kunnen volgen. Wel zal ZDNet samen met de collega’s van PC Magazine er aanwezig zijn en verslag uitbrengen. Daarnaast kan je op Twitter het account @Techdaysbe of de hashtag #techdaysbe volgen.

clouddeveloperhtml5hyper-vinformatiseringmicrosoftnieuwstech daysvisual studiowindows 8

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals