iPad 3-behuizing duikt op

Uit een veronderstelde foto van de behuizing van de iPad 3 kunnen we enkele aanpassingen aan de tablet afleiden.

De foto is afkomstig van Repair Labs, dat hem kreeg van bronnen uit China, waar de iPad wordt gemaakt. Een grotere versie kan je hier vinden. Het beeld toont dat het logic board (Apples variant op het moederbord) kleiner is. Dat kan erop wijzen dat Apple overstapt van een moederbord voor een A5-processor (de chip die nu in de iPad zit) naar een bord voor een A6-processor.

Door dat kleinere logic board is er meer ruimte in de behuizing. Dat zou onder meer gebruikt kunnen worden voor een grotere batterij. Verder valt op dat het cameraontwerp (achteraan) er anders uitziet en is er een nieuwe aansluiting voor het lcd-paneel.

[related_article id=”158256″]

Beter scherm?
Eerder doken er geruchten op dat de iPad 3 dikker zou zijn dan het huidige model vanwege een nieuw scherm met hogere beeldkwaliteit. Dat lijkt op basis van de foto’s alvast niet te kloppen.

Wanneer de iPad 3 verschijnt, is officieel niet geweten. Maar aangezien de eerste twee modellen respectievelijk in april 2010 en maart 2011 op de markt kwamen, lijkt het voor de hand liggend dat we de iPad 3 in dezelfde periode dit jaar mogen verwachten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business