Nieuws

Download IObit Advanced SystemCare 5 Pro gratis

Ter ere van Valentijnsdag kun je vandaag gratis Advanced SystemCare 5 Pro van IObit downloaden.

Normaliter koop je het programma voor net geen 20 dollar, maar voor de liefde maken ze bij IObit een uitzondering. Let wel: de aanbieding geldt alleen vandaag. Om klokslag middernacht betaal je ofwel 19,95 dollar voor Advanced SystemCare 5 Pro, of moet je genoegen nemen met Advanced SystemCare 5 Free – niet eens een slecht alternatief.

Mogelijkheden
Maar wat is Advanced SystemCare precies, en waarom zou je het op je pc willen installeren? ASC is ontworpen om de prestaties van je pc te verbeteren en om problemen op te lossen. Het voegt zelfs een extra beveiligingslaag toe.

“Op het internet vind je verschillende vergelijkbare programma’s, al dan niet gratis, maar ik geef toe dat ik een zwak heb voor ASC”, schrijft Rick Broida van CNet. “Ik startte het programma onlangs op een Windows 7-systeem van een jaar oud. ASC vond en repareerde niet alleen een hoop registerfouten, het ontdekte ook een stukje spyware dat Microsoft Security Essentials over het hoofd had gezien.”

Advanced SystemCare Pro kan het opstartproces van Windows optimaliseren, je harde schijf defragmenteren, kapotte snelkoppelingen repareren, je browsergeschiedenis en ongebruikte bestanden verwijderen enzovoort.

Snelheid verbeteren
De Activeboost-functie beheert je systeemmogelijkheden in realtime en belooft de algemene prestaties van je computer te verbeteren. Turboboost belooft dan weer extra snelheid die je, afhankelijk van de instelling die je kiest, kunt gebruiken tijdens het werk of tijdens je dagelijkse portie computerspelletjes.

ASC is zo slim herstelpunten aan te maken voordat het veranderingen aanbrengt aan je systeem. Wanneer je toch problemen tegenkomt, helpt ASC’s Rescue Center je wel weer uit de nood.

Advanced SystemCare 5 Pro is compatibel met Windowsversies XP en hoger, inclusief Windows 8. Om de gratis versie van het programma te downloaden vul je je e-mailadres in op deze pagina en wacht je op de instructie-e-mail.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business