Nieuws

App: Wannabes

Ons land telt flink wat topmuzikanten. Ze verdienen de spotlight en Wannabes, een collectief van rockfotografen, doet hen alle eer aan. Met deze app kan je hun werk op je iPhone, iPad of iPod Touch bekijken.

De eerste indrukken die je krijgt zijn die van een strakke en ongecompliceerde app. Bij het opstarten zie je een raster met alle meest recente fotosets in chronologische volgorde. Deze app doet meer dan gestroomlijnd bladeren door rock-"n-rollkiekjes. Je kan op artiest, zaal of fotograaf fotosets zoeken. De app scant ook je muziekbibliotheek en toont je de gloriemomenten van je favoriete bands.

In de app kan je een foto meteen delen via Twitter of Facebook. Je hebt ook een knop die je doorverwijst naar het Last.Fm-profiel van de artiest in kwestie. De leukste feature is echter de Spotify-integratie. Als je beschikt over een premium of unlimited account kan je binnen de app, tijdens het bladeren, muziek van die artiest beluisteren.

[related_article id=”161563″]

Over deze app valt eigenlijk niets negatiefs te vertellen. Ze ziet er strak uit en doet exact wat je verwacht. De Spotify-integratie is daarbovenop een zeer leuke extra.

Wannabes is gratis en is beschikbaar voor de iPhone, iPad en iPod Touch.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business