Nieuws

App: Photoshop Touch

Adobe houdt zich aan zijn belofte en gebruikt het Mobile World Congress om de iPadversie van Photoshop Touch te lanceren. De tabletversie van Photoshop was al enige tijd beschikbaar op Android, een iPadversie liet op zich wachten.

Wie nog niet van Photoshop Touch had gehoord: het gaat hier om een tabletuitvoering van Adobe Photoshop, waarbij zowel interface als functionaliteit naadloos aansluiten bij de mogelijkheden die tablets bieden. Adobe heeft nog meer mobiele en tabletapplicaties op stapel staan voor de komende maanden, waaronder Collage, Debut, Ideas, Kuler en Proto.

[related_article id=”158256″]

De Touch-versie van Photoshop maakt het mogelijk om met lagen te werken, foto"s te bewerken, professionele effecten toe te passen, foto"s bij te snijden en essentiële taken uit te voeren.

Leuk is de Scribble Selection Tool, waarmee je in een handomdraai objecten van een foto kunt verwijderen, en de integratie met Facebook en Google Image Search is handig. Vooralsnog werkt Photoshop Touch alleen op de iPad 2 en het is niet duidelijk of Adobe ondersteuning voor Apples eerste tablet zal toevoegen.

Adobe Photoshop Touch is beschikbaar in Android Market en de App Store voor 7,99 euro. Een uitgebreide review van de Androidversie vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business