Nieuws

Fujitsu heeft smartphones en tablets voor in bad

Nog niet voor Europa maar wel leuk: Fujitsu toont op Mobile World in Barcelona enkele telefoons en tablets die je zonder problemen mee in bad neemt.

Voor onze camera krijgen we te zien hoe een tablet volledig onder water glijdt en nadien blijft werken. Geen eenmalig trucje, want deze dame staat hier al de hele voormiddag haar tablet af te spoelen.

[related_article id=”161563″]

De tablet heeft een 10,1 WXGA-scherm en draait op Android 3.2. Het toestel weegt net geen zeshonderd gram en draait op een OMAP4430 1 GHz-dualcorechip. De smartphone heeft dezelfde processor, maar draait op Android 2.3, hij heeft een 4,3 inchscherm en weegt 124 gram.

Fujitsu: waterdichte smartphones en tablets
Fujitsu: waterdichte smartphones en tablets.

Al diepzeeduikend film bekijken zit er niet in, maar volgens Fujitsu kunnen deze toestellen tot dertig minuten op anderhalve meter diepte overleven. Ideaal voor wie zijn tablet in de regen gebruikt, of kan genieten van een filmpje in bad of onder de douche.

De tablets en smartphones worden momenteel in Japan uitgebracht onder de merknaam Arrows. Fujitsu wil ze ook graag in Europa uitbrengen, maar daar is nog geen datum, prijs of merknaam voor bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business