Dropbox vernieuwt

Opslagdienst Dropbox vernieuwt zijn webinterface. Voortaan wordt het makkelijker om je online bestanden te beheren.

De bedoeling is dat de nieuwe Dropbox-interface eenvoudiger is. Zo staat er voortaan een balk bovenaan waar je kan kiezen om onder meer je foto’s op naam of op grootte te sorteren. Ook via de rechtermuisknop kan je een aantal acties uitvoeren.

Dropbox vernieuwt. De fotofunctie wordt verbetert en je kan bestanden verslepen.

Dropbox is een online opslag- en synchronisatiedienst. Je kan er gratis twee gigabyte aan bestanden bewaren, of meer tegen betaling. Wat de dienst zo handig maakt is dat de desktoptoepassing werkt zoals een doodgewone map in Windows of OS X. Zo kan je bestanden in de map zetten die nadien op de achtergrond worden gesynchroniseerd.

De interessantste verbetering is misschien wel de fotofunctie. Voortaan kan je afbeeldingen en video’s makkelijker op op de webinterface bekijken. Ook kan je thumbnails laten zien, zelfs van Photoshop- of Illustrator-bestanden.

Slepen
Het selecteren van meerdere bestanden wordt eenvoudiger. In plaats van bestanden aan te vinken kan je nu gewoon met de muis klikken en slepen om te selecteren. Daarnaast is er drag & drop-ondersteuning. Dat betekent dat je bestanden kan uploaden door ze naar je browser te slepen, net zoals je dat met de desktopapplicatie kan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business