Nieuws

Diablo III lanceert op 15 mei

De langverwachte derde in de rollenspelserie Diablo, wordt op 15 mei gelanceerd. Gamers die op die dag helemaal willen klaarzitten, kunnen het spel vooraf kopen en downloaden.

Diablo III is net als zijn voorgangers een "top down" rollenspel. De camera zweeft daarbij boven het speelveld, zodat je als speler exact weet hoeveel horden demonen je te wachten staan. Als speler kruip je in deze versie in de huid kruipt van een van de vijf klassen: barbarian, witch doctor, wizard, monk of demon hunter.

Het spel wordt gemaakt door Blizzard Entertainment, de uitgeverij die ook verantwoordelijk is voor hits als Warcraft, Starcraft en World of Warcraft. Het is geschreven om perfect te draaien op Blizzard"s Battle.net servers. Daar kan je samen spelen met andere gamers om het grote kwaad te verdrijven.

Microtransacties
Een van de opvallende features in dit spel is de marktplaats. Het spel is uitgerust met een veilingsysteem, waarin spelers materiaal kunnen kopen en verkopen voor virtueel goud, maar ook, als ze willen, voor echt geld. 

De voorganger van Diablo III dateert al van 2000. Fans van de serie zitten dus al even op hun honger. Op 15 mei is het dan eindelijk beschikbaar voor zo"n $59.99. Mensen die niet langer kunnen wachten, kunnen het spel vooraf kopen en deels downloaden op Battle.net zelf. Zij zouden dan op de lanceringsdatum meteen kunnen spelen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business