Nieuws

App: Storify

Storify, de social media-verhalendienst van Belgische makelij, is nu ook beschikbaar als app voor de iPad.

Wanneer je de app voor het eerst opent, krijg je de mogelijkheid om in te loggen op Twitter, Facebook en Instagram. Zodra de accounts zijn geautoriseerd, kun je beginnen met het publiceren van je verhaal. Je moet hiervoor geen lappen tekst typen, Storify werkt namelijk anders. Je kunt tweets uit je eigen account selecteren en deze naar je pagina slepen. Dat kan overigens ook met Twitter-afbeeldingen, en niet alleen die van jezelf maar ook van anderen.

[related_article id=”161563″]

Facebook is minder handig, want daar kun je alleen foto’s van gebruiken die in je eigen mapje staan. De ontwikkelaar heeft dan ook al laten weten deze functionaliteit uit te breiden. Gelukkig is er nog ondersteuning voor Instagram, van waaruit je je eigen foto’s kunt uploaden of die van je vrienden of beter nog, de hele collectie van Instagram kunt doorzoeken

Je kunt ook materiaal van YouTube en Flickr uploaden en daarvoor hoef je geen account te hebben. Je kunt simpelweg zoeken in de sociale media sites en de resultaten op je pagina plaatsen. Vervolgens kun je nog verhalen van internetpagina’s afplukken en die op je pagina plaatsen. Is je verhaal compleet? Publiceer het dan naar Storify.com, waarna je het weer op Facebook en Twitter kunt plaatsen en daarmee is het cirkeltje weer rond.

Storify is gratis beschikbaar voor de iPad. Een voorbeeld van hoe een Storify-verhaal er uit kan zien vind je onderaan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business