Nieuws

Mobiel je reis boeken met Kayak

Kayak.com is een handige site om de beste deals voor vliegtuigreizen en hotels te vinden. De app doet net hetzelfde, maar dan op de smartphone.

Wie op zijn smartphone vluchten wil zoeken, heeft daar behoorlijk wat last mee. De meeste boekingssites zijn helemaal niet smartphonevriendelijk. Vaak loopt het immers mis bij de pop-ups met de kalender waarin je je vluchttijden kan selecteren. En een gebruiksvriendelijke app is dus zinvol.

Met de app van Kayak kan je je volledige reis boeken: hotels vinden, vluchten zoeken en zelfs een huurauto vastleggen. De app zoekt automatisch de beste deals over verschillende luchtvaartmaatschappijen en hotelketens heen.

Partnersites
Op de Windows Phone waarmee we testen, gaat alles vlot en vrolijk tot je de boeking echt wil maken. Dan geeft de Kayak-app je de keuze om de transactie verder te verwerken op een partnersite: die van Orbitz, Cheaptickets of die van het hotel of de luchtvaartmaatschappij zelf. Je wordt doorgestuurd naar een mobiele site van een van die diensten. Het werkt, maar is geen sluitende ervaring. Bij Brussels Airlines kom je bijvoorbeeld nog geeneens op een mobiele site terecht.

Kayak is een goede app om tickets te vinden over verschillende luchtvaartmaatschappijen en hotelketens heen. Maar voor de echte boeking, zit ik persoonlijk nog liefst achter een pc. Maar met mijn smartphone in de hand, ken ik tenminste de beste deals van het land. Ook al ligt dat land aan de andere kant van de wereld.


appreviewappsboekendownloadshotelkayakreizenvlucht

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals