Nieuws

Negeer de echte wereld met Ignorify

Nu we meer en meer tijd op het scherm van onze smartphone spenderen, is het niet meer nodig om onszelf bezig te houden met het echte leven. Maak kennis met Ignorify.

“Mijn nieuwe app lost een eeuwenoud probleem op dat velen van ons ergert”, zegt Sebastian Smith aan het begin van het promotiefilmpje. “De echte wereld.”

“We zijn allemaal zo verschrikkelijk bezig”, vervolgt hij. “We hebben mails te mailen, tweets te tweeten en vogels te katapulteren. Je hebt weinig reden om je nog wat aan te trekken van je omgeving. Je hoeft nooit nog weg te kijken van je telefoon. Eigenlijk is wegkijken van je telefoon voor oude mensen.”

De oplossing? Ignorify, een app waarmee je door de echte wereld navigeert terwijl je door de digitale wereld navigeert.

Negeer de echte wereld met Ignorify

Natuurlijk is het hele filmpje een parodie op de flitsende, hippe reclamefilmpjes die beginnende bedrijven lanceren. Alle applicaties lossen je problemen op en beloven je dromen waar te maken. Maar het filmpje richt zich vooral tot degenen die veel te veel tijd doorbrengen op het scherm van hun telefoon, tablet of laptop.

Alle gekheid op een stokje: er zijn ook echt applicaties waarmee je door de echte wereld kunt navigeren. Deze apps gebruiken de camera in iPhones en Androidtoestellen om de wereld voor je weer te geven en tonen een transparant toetsenbord. Enkele van deze apps zijn Type-n-view, Type-n-Walk en Walk and Text.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business