Nieuws

iTunes 11 belooft ingrijpende verbeteringen

[related_article id=”158256″] Met iOS 6 in de pijplijn is men bij Apple volop bezig aan de volgende release van iTunes, iTunes 11. Op dit moment ziet het er naar uit het eerder een functionele dan een cosmetische update zal zijn.

Centraal is deze update staat een verdere integratie van iCloud. Zo zou in de zijkolom van de nieuwe versie een aparte tab komen voor de dienst. Back-ups maken van je iDevices in de cloud zou op die manier nog gestroomlijnder gebeuren. Ook zou je iCloud volledig kunnen instellen vanuit iTunes.

Daarnaast zit iOS 6 eraan te komen, de nieuwe versie van het besturingssysteem van de iPhone, iPod Touch en iPad aanstuurt. iTunes 11 zou dan ook volledig compatibel moeten zijn met de update van het mobiele besturingssysteem.

Ook doen er geruchten de ronde dat de App Store binnen iTunes volledig wordt herzien. Die geruchten worden gevoed door Apples overname van een bedrijfje dat Chomp heet. Chomp bood een app aan die voor jou de Store doorzocht. Het zocht apps voor je uit op basis van functionaliteit en niet op basis van de naam, aldus 9to5Mac.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business