Nieuws

Twittertip #3: Verdien die retweets

Retweeten, ofwel het doorsturen van iemands tweet naar al je volgers, is een krachtig promotiemiddel dat je veel extra volgers . Er zijn een aantal manieren om anderen zover te krijgen te retweeten, tot op zekere hoogte.

Kort maar krachtig
140 tekens is al zo weinig, maar als je wilt dat mensen je retweeten, laat dan wat ruimte bij het schrijven, zodat ze hun eigen persoonlijke commentaar kunnen toevoegen als ze een tweet van je overnemen.


Bedankje
Als mensen je retweeten, vergeet ze dan niet te bedanken. Houd het wel persoonlijk; geautomatiseerde antwoorden hebben vaak het tegenovergestelde effect.

### = succes
Let goed op Twitter-hashtags, de trefwoorden die mensen toevoegen aan hun tweets met het hashtagsymbool. Nooit meer dan twee, omdat het je tweets er niet mooier op maakt. Met diensten als What the Trend?, Twubs en Hashtags.org kom je erachter welke hashtags populair zijn, wie ze gebruiken en bij wat voor tweets ze opduiken.

Wie niet vraagt….
Als je wilt dat meer mensen je retweeten, vraag het dan gewoon! Voor sommige mensen werkt het toevoegen van ‘please retweet’of ‘retweet ajb’ uitstekend om extra volgers te krijgen, als je berichtje het maar wel waard is om door te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business