Nieuws

Stel een eenvoudig adresboek samen

ContactKeeper 1.5.0

Er bestaan heel wat zogenoemde PIM’s oftewel personal information managers en vaak zit zo’n module ingebouwd in e-mailprogramma’s (zoals bij Outlook). Heb je echter behoefte aan een eenvoudige tool voor het bijhouden van adressen – en verjaardagen – dan is zo’n PIM vaak overkill en ben je beter af met een lichtvoetig programma als ContactKeeper.

ContactKeeper laat zich makkelijk bedienen – dat moet ook wel, want de helpfunctie is zo goed als onbestaande. Het komt er eigenlijk op neer dat je via een druk op de knop (of via een sneltoets) contactpersonen aan je adresboek toevoegt. Daar kan je dan de volgende informatie over kwijt: naam, adres, geboortedatum, e-mail en eventuele commentaar.

[download_file]

Standaard vult ContactKeeper dan op basis van de naam en geboortedatum een verjaardagskalender aan en is automatisch ook een verjaardagsherinnering actief (je bepaalt zelf vanaf wanneer en hoe frequent je een melding wil zien verschijnen). Zo’n verjaardagskalender laat zich ook in afzonderlijke HTML-bestanden gieten (een per maand) en afdrukken.

Alle gegevens worden in een mdb-databank gestockeerd, maar ContactKeeper laat je wel toe die naar verschillende formaten te exporteren, met name csv, (x)html en txt. Gegevens uit andere adresboeken importeren dan weer zit er niet bij.

Misschien nog even meegeven dat ContactKeeper van Belgische origine is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business