Comics: maak een stripboek van je iPad

Comics is verreweg de populairste app op de iPad voor het lezen van strips. De app zit goed in elkaar en het aanbod aan bekende titels is enorm.

De ontwikkelaar van Comics bezit de verkoopsrechten van verschillende grote uitgeverijen zoals Marvel, DC Comics, Dark Horse, IDW enzovoort. Oftewel, alle grote namen verzameld in één app en dat is iets wat geen enkele andere app op de iPad kan zeggen.

Een Superman-strip uit 1939
De app laat je zoeken op uitgever, serie, genre, of makers en maakt het daarmee heerlijk om de comic te zoeken die je wilt lezen. Heerlijk ook dat de app niet maar een handjevol titels heeft, maar teruggaat tot de beginjaren van je grote helden, zodat je ook een Superman-strip uit 1939 kunt lezen. Betaal je in de winkel of op een veilingsite een vermogen voor zo’n oude strip, in Comics kost je dat tussen de 1 en 3 euro.

[related_article id=”161563″]

Maar dat is nog niet alles! Het lezen van comics in deze app werkt echt fantastisch. Je kunt een statische weergave kiezen, waarbij je de hele pagina bekijkt, maar echt bijzonder is de Guided View, waarbij je aan het handje gehouden wordt, en per panel door de strip gaat, (zonder het volgende plaatje te zien), zodat het echt spannend is en als een verhaal leest.

Comics is gratis beschikbaar voor de iPhone en iPod Touch en de iPad

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business