Nieuws

‘Apple heeft prototype van eigen televisie’

Een anonieme bron van de Apple-blog Cult Of Mac beweert een prototype van een televisie van Apple in werking te hebben gezien.

Het gerucht dat Apple aan een eigen televisie werkt doet al een tijdje de ronde. Cult Of Mac doet nu zijn duit in het zakje met een getuigenis van een naar eigen zeggen betrouwbare bron. De blogsite liet ook een afbeelding van Apples televisie maken op basis van de beweringen van zijn bron.

Videobellen met FaceTime en Siri
Apples televisie zou qua design veel gemeen hebben met diens huidige lijn Cinema Displays maar krijgt een veel grotere schermdiagonaal. Daarnaast heeft het toestel een ingebouwde iSight-camera waarmee je kan videobellen met Apples FaceTime-platform over een wifi-verbinding.

[related_article id=”158256″]

De camera zou kunnen inzoomen op het gezicht van de gebruiker en hem volgen door de kamer zodat je niet recht voor de televisie moet zitten om te videobellen. Nog volgens Cult Of Mac Siri is, de stemassistent van de iPhone 4S, ingebouwd in Apples televisie. Zo zou je ondermeer videogesprekken kunnen starten met stemcommando’s.

Meer details over de integratie van Siri heeft Cult Of Mac niet en ook over een mogelijk lanceervenster, prijzen en specificaties weet de blog niets. Volgens eerdere geruchten zou Apple eind 2012, begin 2013 een eigen televisie op de markt brengen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business