Nieuws

Jetboost: Snellere pc tijdens het gamen

Jetboost schakelt tijdelijk niet-noodzakelijke processen op je pc uit, zodat je alle rekenkracht kunt concentreren op je werk of je favoriete game.

Jetboost is een simpel, doeltreffend programma dat een lijstje maakt van lopende processen en diensten op je pc.  Als je vervolgens een grafische game wilt draaien of voor werk zware software moet starten, heeft het een ‘killswitch’ die in een klap al die niet-noodzakelijke functies uitschakelt.

[download_file]


Dit Nederlandstalige programma is dus geen schoonmaaktool, noch heeft het tot doel om je computer op lange termijn te versnellen. Het komt simpelweg van pas als je alle beschikbare rekenkracht op dat moment nodig hebt en niet de snelste en krachtigste pc in huis hebt.

[related_article id=”160534″]

Hoewel Jetboost automatisch de processen en diensten aanvinkt waarvan het denkt dat je ze niet nodig hebt, kun je ook met de hand extra vermeldingen aanvinken of ze juist weghalen. Dankzij een sneltoetscombinatie is het mogelijk om het programma op elk mogelijk moment stop te zetten en je kunt zelf Services toevoegen aan de lijst als die daar niet in voorkomen.

We denken dat Jetboost vooral een verschil zal maken op oudere pc’s of minder krachtige laptops, maar het kan nooit kwaad om het uit te proberen als een zware applicatie je machine regelmatig aan de grond doet lopen.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business