Nieuws

Laat je Android voor tolk spelen

De vakantie staat weer voor de deur en dan komt het slecht Frans weer uit de kast. Met Tourist language Learn & Speak kan je zinnen opzoeken, die zowel uitgesproken als beschreven worden.

Het startscherm van Tourist language Learn & Speak geeft een alfabetisch overzicht van de 58 landen en 24 talen, die dit programma ondersteunt. Na het selecteren van het betreffende land, krijg je 16 categorieën met veel gebruikte standaard teksten.

Deze handige zinnen kun je gebruiken in de volgende situaties: reizen & transport (luchthaven, vliegtuig, bushalte, bus, trein station, trein, taxi, taxi), eten en accommodatie (hotels, hotel, restaurant), noodsituaties (politie, officier , ambulance, ziekenhuis, dokter, apotheek of drogist), gesproken interactie (groeten) en de basis zaken, zoals het uitspreken van de tijd, dagen van de week, het leren van alfabet en een lijst met getallen.

[related_article id=”161563″]

Nederlands wordt als ‘native language’ ondersteund. De menu’s blijven in het Engels, maar de zinnen, die vertaald worden, staan nu wel in het Nederlands. Als je klikt op een zin, dan wordt deze zin uitgesproken. De kwaliteit is redelijk tot goed of in ieder geval goed genoeg. Er is geen internetverbinding voor nodig.

Tourist: language learn & speak is gratis beschikbaar voor Android.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business